Va invitam sa va abonati la newsletterul nostru!

Ooops! Ceva nu a mers. Încercaţi încă o dată. Adresa de e-mail trebuie să fie validă şi nu trebuie să fi fost înregistrată în baza de date până acum.

V-aţi abonat la newsletter! Vă rugăm să confirmaţi abonarea accesând linkul trimis prin e-mail! Dacă nu aţi primit emailul de confirmare, verificaţi folderele spam/bulk/junk.

Ce urmează

Pe această pagină publicăm o listă cu evenimentele pe care le organizăm în lunile următoare în România și Republica Moldova, împreună cu partenerii noștri. Programul de activitate al Institutului Polonez este actualizat constant, iar detaliile privind evenimentele le puteți găsi în link-uri, precum și pe pagina principală culturapoloneza.ro. Vă îndemnăm să vă abonați la newsletterul nostru și să ne urmăriți pe Facebook și Twitter.

AUGUST

17 august, Smida, ora 21.00 - concertul formației Immortal Onion în cadrul Smida Jazz Festival. Detalii <<<

până pe 30 august, Sighetu Marmației - expoziția „Războiul Rece. O scurtă istorie a lumii împărțite”, Memorialul Victimelor Comunismului și al Rezistenței, str. Corneliu Coposu nr. 4. Detalii <<<

până pe 31 august, Cluj Napoca - expoziția „Józef Piłsudski – om de stat al Poloniei și al Europei”, Biblioteca Județeană „Octavian Goga”, Calea Dorobanților nr. 104. Detalii <<< 

ie6_update_hello_we_are_in 2018! ...ie6_update_browser_is_old

ie6_update_install_one_of_alternatives

...ie6_update_and_then_come_back :)