Va invitam sa va abonati la newsletterul nostru!

Ooops! Ceva nu a mers. Încercaţi încă o dată. Adresa de e-mail trebuie să fie validă şi nu trebuie să fi fost înregistrată în baza de date până acum.

V-aţi abonat la newsletter! Vă rugăm să confirmaţi abonarea accesând linkul trimis prin e-mail! Dacă nu aţi primit emailul de confirmare, verificaţi folderele spam/bulk/junk.

Artist talk - Ania Nowak

3 aprilie, ora 19.30 - tranzit.ro/București, str. Gazelei nr. 44

Technologies of Love - artist talk cu Ania Nowak

Ania Nowak privește iubirea din perspectiva unei categorii politice. Presupunând că iubirea poate avea un potențial critic în ce privește relațiile de putere existente și noțiunile despre intimitate, ea crede că iubirea este o practică de improvizație, empatie și generare de înțeles. În această cercetare, Ania se concentrează pe aspectele teoretice și practice ale iubirii așa cum o cunoaștem astăzi pentru a se gândi la modurile în care ne petrecem timpul, colaborăm și lucrăm împreună.

http://technologiesoflove.tumblr.com

Ania Nowak coregrafiază corpuri, limbaje și situații. În prezent este interesată de iubire ca practică de a (nu) înțelege și dans ca fenomen vizual. Lucrările ei au fost prezentate, printre altele, la Sophiensaele și AdK din Berlin, Het Veem din Amsterdam, Nowy Teatr din Varșovia și Kulturhuset din Stockholm. Ania a fost artistă rezidentă la Zamek Culture Centre din Poznań și a co-creat o coregrafie în masă pentru ceremonia de deschidere a unui eveniment sportiv din Baku, Azerbaidjan. A primit o bursă Emerging Artists de la Senatul Berlinului în 2017 și o bursă DanceWeb la ImPulsTanz Festival din Viena în 2014.

Intrare liberă.

ie6_update_hello_we_are_in 2018! ...ie6_update_browser_is_old

ie6_update_install_one_of_alternatives

...ie6_update_and_then_come_back :)