Va invitam sa va abonati la newsletterul nostru!

Ooops! Ceva nu a mers. Încercaţi încă o dată. Adresa de e-mail trebuie să fie validă şi nu trebuie să fi fost înregistrată în baza de date până acum.

V-aţi abonat la newsletter! Vă rugăm să confirmaţi abonarea accesând linkul trimis prin e-mail! Dacă nu aţi primit emailul de confirmare, verificaţi folderele spam/bulk/junk.

Concurs EURO 2012

Suntem în 2012. Pentru mulţi anul acesta înseamnă multe planuri, proiecte, muncă şi relaxare. Dar înseamnă şi fotbal pe bune. Cum fiecare an işi are calendarul sau, aşa se întâmplă şi cu 2012.

Concurs EURO 2012

Şi tot ca fiecare an, şi acesta are un turneu final de fotbal european. Acum nu ştim dacă toate turneele au avut calendare dedicate, dar acesta sigur are. Şi este la fel de sigur că noi avem vreo 15 exemplare numai bune de dat (de noi), de luat (de voi) şi de agăţat pe perete (de cine s-o simţi mai gospodar). Şi ar fi de dorit să fie agăţate pana nu trece prima luna din an. Dar, să fie limpede, nici noi nu le dăm chiar pe degeaba. Le dăm pe răspunsuri. Care se cer a fi şi corecte şi rapide.

Altfel spus, daca vrei un calendar fain, dedicat EURO 2012, răspunde repede şi bine la întrebările:

 

  1. Care sunt ţările care organizează turneul final de fotbal EURO 2012?
  2. Care sunt oraşele care găzduiesc meciurile din cadrul turneului?
  3. Care sunt echipele care joacă în meciul de deschidere?
  4. Cu cine este Polonia în grupă?
  5. Care dintre noile stadioane construite în Polonia pentru acest turneu final, este cel mai mare (din punct de vedere al numărului de locuri)?


Dacă ştii şi ne spui printre primii, you win! :) Dar ne plac surpizele şi pentru ele cerem mai mult: aşadar, o întrebare suplimentară, pentru care se dă un cadou surpriză:

1. Când a avut loc primul meci disputat între Polonia şi România?

Se acceptă răspunsuri pe pagina noastră de facebook, doar din partea publicului românesc, adica tuturor ce locuiesc pe teritoriul României. Calendarele pot fi primite la sediul nostru din Popa Savu 28, Bucureşti, sau vor fi trimise prin poşta la adresa câştigătorilor din ţară.

Hai, care înscrie primul?

ie6_update_hello_we_are_in 2018! ...ie6_update_browser_is_old

ie6_update_install_one_of_alternatives

...ie6_update_and_then_come_back :)