Va invitam sa va abonati la newsletterul nostru!

Ooops! Ceva nu a mers. Încercaţi încă o dată. Adresa de e-mail trebuie să fie validă şi nu trebuie să fi fost înregistrată în baza de date până acum.

V-aţi abonat la newsletter! Vă rugăm să confirmaţi abonarea accesând linkul trimis prin e-mail! Dacă nu aţi primit emailul de confirmare, verificaţi folderele spam/bulk/junk.

Istoria în 192 de imagini. Afişul polonez

O expoziţie care nu este deosebită doar prin calitatea şi numărul celor aproape 200 de afişe pe care le prezintă publicului, ci şi prin contextul în care a fost organizată.

Istoria în 192 de imagini. Afişul polonez

O expoziţie care nu este deosebită doar prin calitatea şi numărul celor aproape 200 de afişe pe care le prezintă publicului, ci şi prin contextul în care a fost organizată. De la 1 iulie 2011, Polonia a preluat, pentru şase luni, preşedinţia Consiliului Uniunii Europene. Un fapt care onorează şi obligă.  

Afişul este, prin aceasta, un simbol ideal. Şi el este, prin natura sa, un mod inteligent, eficient şi estetic de a codifica un mesaj, de a-l simplifica, a-i extrage esenţa şi a o reformula într-o manieră atât seducătoare cât şi revelatoare. Ori, aceste 192 de lucrări, alese din colecţiile Muzeului Afişului din Wilanów, nu se feresc de la a comenta evenimente şi medii sociale actuale sau personaje importante în acest context. 

Multe dintre lucrările care sunt prezentate la MNaR au devenit icoane, simboluri ale momentelor de răscruce din istoria Poloniei, a Europei şi a lumii. O expoziţie în care istoria nu mai este redusă doar la o sumă de cuvinte, ci este captată, interpretată şi expusă cu plusvaloare artistică, în exemplare de calitate indiscutabilă.

ie6_update_hello_we_are_in 2018! ...ie6_update_browser_is_old

ie6_update_install_one_of_alternatives

...ie6_update_and_then_come_back :)