Va invitam sa va abonati la newsletterul nostru!

Ooops! Ceva nu a mers. Încercaţi încă o dată. Adresa de e-mail trebuie să fie validă şi nu trebuie să fi fost înregistrată în baza de date până acum.

V-aţi abonat la newsletter! Vă rugăm să confirmaţi abonarea accesând linkul trimis prin e-mail! Dacă nu aţi primit emailul de confirmare, verificaţi folderele spam/bulk/junk.

Istoria Poloniei în 8 minute

Autorul acestei animaţii este Tomasz Bagiński, cunoscut regizor al filmelor de animaţie şi autor efectelor speciale, generate digital, pentru filme şi jocuri video. S-a născut în anul 1976 în Białystok. A studiat arhitectura la Universitatea Politehnica din Varşovia, dar a lasat facultate pentru a crea filme.

Istoria Poloniei în 8 minute

Între 1999 şi 2002 a lucrat la debutul său în scurt-metraj, Catedrală, care în anul 2002 a primit premiul celui mai mare festival de animaţie şi efecte speciale, SIGGRAPH, iar un an mai târziu a fost nominalizată la Oscar în categorie "cel mai bun film animat de scurt metraj".

În 2004 a realizat cel al doilea scurt metraj, Artă căderii. În 2005 a dprimit din nou premiul SIGGRAPH şi a devenit primul laureat dublu din istoria acestui festival.

În anul 2010, cu prilejul World Expo 2010 din Şanghai, a creat "Istorie animată a Poloniei". A reuşit să încludă cele mai importante evenimente, date şi persoane din istoria Poloniei într-un film de doar 8 minute.

ie6_update_hello_we_are_in 2018! ...ie6_update_browser_is_old

ie6_update_install_one_of_alternatives

...ie6_update_and_then_come_back :)