Va invitam sa va abonati la newsletterul nostru!

Ooops! Ceva nu a mers. Încercaţi încă o dată. Adresa de e-mail trebuie să fie validă şi nu trebuie să fi fost înregistrată în baza de date până acum.

V-aţi abonat la newsletter! Vă rugăm să confirmaţi abonarea accesând linkul trimis prin e-mail! Dacă nu aţi primit emailul de confirmare, verificaţi folderele spam/bulk/junk.

Offering What We Don't Have - Ania Nowak

1 și 2 aprilie, ora 19:30 - Sala Stere Popescu a Centrului Național al Dansului București (bd. Mărășești nr. 80-82)

OFFERING WHAT WE DON’T HAVE TO THOSE WHO DON’T WANT IT (42 min.)

Concept: Ania Nowak

Coregrafie & Performance: Xenia Dwertmann, Roni Katz și Ania Nowak

- spectacol în limba engleză -

„Offering What We Don't Have To Those Who Don't Want It” este o punere în scenă a unor aspecte selectate din cercetarea de doi ani a Aniei Nowak despre iubire ca formă de categorie politică. Lucrarea abordează iubirea ca practică lingvistică și corporală, precum și ca fantezie despre noi formate de intimitate și relaționare. Astfel, lucrarea nu este o poveste de dragoste universală, ci mai degrabă o coregrafie a chestionării dorințelor noastre individuale și colective. Pornind de la afirmația Yvonnei Rainer potrivit căreia „sentimentele sunt fapte”, care sunt consecințele informațiilor produse de corpuri și afecte pentru coregrafia relațiilor noastre sociale pe scenă și în afara ei?

Ania Nowak coregrafiază corpuri, limbaje și situații. În prezent este interesată de iubire ca practică de a (nu) înțelege și dans ca fenomen vizual. Lucrările ei au fost prezentate, printre altele, la Sophiensaele și AdK din Berlin, Het Veem din Amsterdam, Nowy Teatr din Varșovia și Kulturhuset din Stockholm. Ania a fost artistă rezidentă la Zamek Culture Centre din Poznań și a co-creat o coregrafie în masă pentru ceremonia de deschidere a unui eveniment sportiv din Baku, Azerbaidjan. A primit o bursă Emerging Artists de la Senatul Berlinului în 2017 și o bursă DanceWeb la ImPulsTanz Festival din Viena în 2014.

Biletele costă 35 de lei (preț întreg) sau 20 de lei (preț redus) și se pot achiziționa online, de pe www.kompostor.ro, sau de la Sala Stere Popescu a Centrului Național al Dansului București (bd. Mărășești nr. 80-82) înainte de începerea spectacolului. 

Bilete:

Sâmbătă: https://www.kompostor.ro/6729
Duminică: https://www.kompostor.ro/6730

ie6_update_hello_we_are_in 2018! ...ie6_update_browser_is_old

ie6_update_install_one_of_alternatives

...ie6_update_and_then_come_back :)