Va invitam sa va abonati la newsletterul nostru!

Ooops! Ceva nu a mers. Încercaţi încă o dată. Adresa de e-mail trebuie să fie validă şi nu trebuie să fi fost înregistrată în baza de date până acum.

V-aţi abonat la newsletter! Vă rugăm să confirmaţi abonarea accesând linkul trimis prin e-mail! Dacă nu aţi primit emailul de confirmare, verificaţi folderele spam/bulk/junk.

Workshop „New Breed Tournament”

1 și 2 aprilie, ora 15.00-17.30 - sala de workshop a Centrului Național al Dansului București (bd. Mărășești nr. 80-82)

Workshop „New Breed Tournament”

Număr participanți: maxim 20 persoane

Workshop susținut de Zuzanna Ratajczyk și Eoghan Ryan pe baza ideilor și conceptelor din spatele performance-ului „Daughters of Lust”.

Timp de două zile, pe parcursul workshop-ului ne vom uita la adolescență ca mod de refuz al societății. Prin conversații, documentație și practică vom crea un grup dinamic intens, înafara oricărui timp și spațiu de tip asociativ. Vă rugăm să purtați haine comfortabile și pantofi sport și să fiți pregătiți pentru activitate fizică și muzică la volum mare.

Workshop-ul se adresează performerilor cu (minimă) experiență scenică. Participarea se face pe bază de înscriere la adresa de e-mail ana.papadima@cndb.ro până la 30 martie 2017. Accesul este liber. EDIT: ÎNSCRIERILE LA WORKSHOP S-AU ÎNCHEIAT.

Zuzanna Ratajczyk (n. Varșovia, 1989) activează în Berlin. Lucrează în domeniile coregrafiei și performance-ului extins, după ce a studiat „Dans, context și coregrafie” la HZT/Udk din Berlin și dans contemporan la ABPU din Linz. Lucrarea ei recentă, „Daughters of Lust”, a fost prezentată la Veem House for Performance din Amsterdam și la spațiul de proiecte KEM din Varșovia. Lucrările precedente, „Afternoon” și „Pureness”, au fost prezentate în mai multe spații din Berlin, Varșovia și Paris, printre care Import Projects Gallery, Yvonne Lambert Gallery, Flutgraben, Studio Theatre, Uferstudios, Le Theatre du Fil de l’Eau. Susține workshop-uri bazate pe practica de mișcare și cercetarea ei artistică, inspirate de proiectele în care e implicată. Acestea au avut loc la Performing Arts Forum din St. Erme (Franța), precum și la Uferstudios din Berlin și la Paris, în cursul festivalului Camping de la CND. În prezent co-curatoriază „Plural Melts”, o serie intermitentă de evenimente găzduită de Yvonne Lambert, Berlin.

Eoghan Ryan (n. Dublin, 1987) activează în Londra și Berlin. Lucrează cu imagini în mișcare, instalații, text și performance. În 2015 a colaborat în spectacole prezentate la Irish Museum of Modern Art, NewShelterPlan din Copenhaga, Ellis King din Dublin și Kim? Contemporary din Riga. A fost premiat în cadrul ediției inaugurale a Critical Forum de la Plastik Moving Image Festival alături de LUX, TBGS și IFI. Printre proiectele recente se numără o expoziție solo la Rowing (Londra) și Outpost Open Film Selected by Ed Atkins și performance-uri la Chisenhale Dance și galeria Cubitt din Londra. În prezent co-curatoriază „Plural Melts”, o serie intermitentă de evenimente găzduită de Yvonne Lambert, Berlin.

ie6_update_hello_we_are_in 2018! ...ie6_update_browser_is_old

ie6_update_install_one_of_alternatives

...ie6_update_and_then_come_back :)